WorkPlace Big Five

WorkPlace Big Five Profiili-henkilöarviointityökalu

Tekevätkö työntekijämme heille parhaiten soveltuvaa työtä? Rakennammeko projektitiimit ja johtoryhmät optimaalisesti hyödyntämällä erilaisia kykyjä monipuolisesti? Olemmeko rekrytoimassa juuri oikeanlaista persoonaa, vai voiko ensivaikutelma pettää? Väärä rekrytointi maksaa moninkertaisesti verrattuna tähän helppoon testiin ja sen analysointiin.

WorkPlace Big 5 on maailmalla nopeasti leviävä, nykyaikaiseen persoonallisuustutkimukseen pohjautuva henkilö- ja tiimiarviointityökalu.

Työelämän Big Five-tutkimuksen perusteella voidaan yleisesti sanoa, että ihmiset viihtyvät ja menestyvät parhaiten tehtävissä, jotka sopivat hänen profiiliinsa parhaiten. Testaamalla saamme oikeat ihmiset tekemään heille parhaiten soveltuvia tehtäviä. Hyödynnämme jokaisen vahvuuksia ja tuemme toisiamme siellä missä tukea tarvitaan. Tässä tulevaisuuden työelämän ydin!

Hyödyntämällä henkilöarvioinnin tuloksia saavutatte paremman ymmärryksen henkilöstöstänne ja kunkin vahvuuksista. Oikeat ihmiset tekemässä oikeanlaista työtä sopivassa tiimissä ovat paljon motivoituneempia ja saavat enemmän hyvää aikaiseksi. The Work Lagoonissa henkilöarviointia käytetään aina työnohjauksen osana. Tämä antaa vahvan pohjan ohjausprosessille. Käytämme WorkPlace Big Five:a osana jokaista rekrytointia

Liiankin usein, varsinkin tietyillä aloilla, noustaan esimieheksi virkavuosien perusteella. Kokemus on eduksi, mutta onko jokainen kokenut hyvä esimies? Helppo ja kustannustehokas työkalu esimiesominaisuuksien selvittämiseen on WorkPlace Big Five-testi. Tällä saadaan tukea päätöksenteolle ja hakijalle itselle varmistusta hänen motivaatiostaan ja kyvyistään ryhtyä esimieheksi.

Kysy lisää!