Rekrytoinnit

Miksi ulkoistaa rekrytoinnit?

Siksi että siihen menee suunnattomasti aikaa ja se vaatii omaa osaamistaan.

Pieleen mennyt rekry tulee hyvin kalliiksi.

Ammattimaisesti hoidettu rekrytointikokonaisuus on koko yrityksen tavaramerkin markkinointia ja vahvistaa positiivista kuvaa sen palveluista ja tuotteista.

Yritysten suurin kilpailuetu tänä päivänä on oikein valitut parhaat työntekijät.  Miten heidät löytää?

Parhaat tekijät saadaan rakentamalla vahva työantajamielikuva, Employer Brand, ja liittämällä tämä parhaimpiin ja uusimpiin tapoihin rekrytoida. Yli puolet potentiaalista hakijoita etsii uusia mahdollisuuksia sosiaalisista verkostoistaan ja saman verran kuullun perustella. Kuinka tärkeää onkaan siis hyvä maine!

75 % työvoimasta on passiivisia työnhaussa ja saman verran potentiaalisista hakijoita etsii uutta työtä mobiilisti. Mitenkäs tämä sitten pitää huomioidaan?

Meillä on ratkaisu tähän ja kaikki avoimena oleva paikat ovat kaikkien käden ulottuvilla ja samalla asiakkaiden omien verkostojen hyödynnettävissä.

Jokainen kauttamme rekrytoitu henkilö on saanut WorkPlace Big Five henkilöarvio profiilin. Näin valinta on tehty myös tieteellisin ei pelkästään tunteiden tai kokemuksen pohjalta.

Meiltä saatte kokonaispaketin, jossa saatte olla osallisena makunne mukaan.

Tavoitamme uusia kohderyhmiä, aivan uusia hakijoita ja jokainen valituksi tullut on saanut arvion henkilön sopivuudesta kyseiseen työhön.

Kysy lisää