Tarinani

Johdon tukena The Work Lagoonin Kati Stenius

Yrittäjän uralleni olen kerännyt pääomaa vuosien varrelta, monelta eri toimialalta sekä hyvin erilaisista organisaatioista. Minulla on aina ollut kova tarve pitää huolta muista ja parantaa maailmaa.  Tämä on toiminut motivaattorina minulle ja sama palo muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi tehdä työtä sai minut lopulta ryhtymään yrittäjäksi.

Erityisen lähellä sydäntäni ovat toiset yrittäjät ja yrittäjämaisesti hommia tekevät työyhteisöt. Onhan meillä palo ja usko tehdä juuri sitä, missä koemme olevamme hyviä ja työtä, joka on meille merkityksellistä.

Taustalla on aina ihminen

Vuosina 2014-2015 toteutin monivuotisen haaveeni ja päämäräni. Lapseni olivat kasvaneet niin vanhoiksi, että oli sopiva aika satsata itseeni. Suoritin Aalto-yliopiston Executive Education -ohjelman mukaisen MBA-tutkinnon. Syvennyin muutoksen ja uudistamisen teorioihin sekä käytännön toteutukseen. Suuri osa opinnoistani liittyi henkilöstöhallintoon. Luin ja kirjoitin positiivisesta psykologiasta ja stressin hallinnasta sekä paneuduin yleiseen hyvinvointiin liittyviin tekijöihin. Kirjoitin lopputyöni suuren pörssiyhtiön HR-osastolle. Paneuduin kykyjen etsintään, työnantajamielikuvan rakentamiseen ja työntekijöiden motivointiin.

Työkokemusta toimarista hoitajaan

Vuosien varrella olen useampaan otteeseen pohtinut opiskelevani sairaanhoitajaksi. En kuitenkaan uskonut olevani paras juuri itse hoitamisessa, vaan löysin vahvuuteni sen ympäristön parantamisessa, jossa hoivaa ja hoitoa tarjotaan. Olen työskennellyt viime vuodet terveydenhoito- ja hoiva-alan yrityksissä.  Opiskelin lähihoitajaksi MBA tutkinnon rinnalla. Nämä opinnot tekivät minusta entistä pätevämmän tukemaan matalapalkkaisten alojen yrittäjiä.

Luottamuksen arvoinen HR-kumppani

Kahden tuoreen tutkinnon, WorkPlace Big Five-sertifioinnin sekä 25 vuotta pitkän työkokemuksen saattelemana olen nyt valmis ryhtymään yritysten HR-kumppaniksi. Henkilöna olen hyvin ratkaisukeskeinen ja motivoiva.  Kumppanina kuuntelen asiaakaan toiveita ja omaksun asiakkaan arvot. Tältä pohjalta rakennamme hedelmällisen yhteistyön.

Linkedin profiilini