Employer Branding

Arbetsgivarimage – Employer Branding

Når ni era rekryteringsmål?

Employer Branding är alltid en del av framgångsrika företags strategi. För att bygga upp en stark image måste man egna sig åt det och implementera det ända ner till gräsrotsnivån.

Företag med ett starkt brand attraherar förmågor, även sådana som inte aktivt söker ett nytt jobb.

Företag med gott rykte och stark arbetsgivarimage har personal som är mera engagerad och ger en större input.

Hur rekryterar ni?

Med Teamtailor employer branding och rekryteringsverktyg lyfter ni er ”Jobba hos oss” sida till en helt ny nivå. Då attraherar ni även passiva kandidater och konverterar dem till sökande.

Hur ni organiserar och tar hand om ansökningar och kommunicerar med intresserade säger mycket om ert företag. Rätt skött rekrytering styrker det ert varumärke utåt och gör er attraktiva för framtida medarbetare. Teamtailor tar hand om det mesta i er rekryteringsprocess.

Arbetsgivarimage eller Employer Branding om ni så vill, är att långsiktigt och strategiskt arbete för att positionera sig som den bästa tänkbara arbetsgivaren inom branschen och att leva upp till det.

Tillsammans med er skapar vi processer som identifierar, kommunicerar och följer upp era unika värden – både för nuvarande personal och framtida medarbetare. En arbetsplats där medarbetaren lever och andas ert unika brand, en plats som har mer hjärta och ger mer energi helt enkelt.

button-boka