Employer Branding

Työnantajamielikuva - Employer Branding

Saavutattteko rekrytointitavoitteenne?

Työnantajamielikuva on olennainen osa menestyvien yritysten strategiaa. Työnantajamielikuvan muodostaminen vaatii asialle omistautumista ja arkeen jalkauttamista jokaisessa portaassa.

Kiinnostusta härättävät työnantajat houkuttelevat kykyjä, jotka eivät aktiivisesti hae uutta työtä. Työntekijöidensä arvostamien yritysten ja yhteisöjen työntekijät ovat sitoutuneempia ja antavat kattavammin työpanoksensa työnantajansa käyttöön. Tiesitkö, että kiinnostavina pidetyt yritykset eivät joudu kilpailemaan rahalla, vaan säästävät palkkakuluissa?

Työnantajamielikuva on paljon muutakin kuin lounassetelit ja vuosittaiset joulujuhlat.

Miten rekrytoitte?

Teamtailor employer branding ja rekrytointisovelluksella nostatte ”Meille töihin” sivunne aivan uudella tasolle. Herätätte myös passiiviset hakijat kiinnostumaan ja lopulta hakemaan teille.

Miten organisoitte rekrytoinnit, miten käsittelette hakemuksia ja miten kommunikoitte hakijoiden kanssa kertoo paljon yrityksestänne. Hyvin hoidettu rekrytointi vahvistaa tavaramerkkiänne ja tekee teistä houkuttelevan työnantajan. Tämänkin Teamtailor hoitaa sujuvasti.

varaa-tt-demo-painike

 

Employer Branding on pitkäkantoista ja strategista työtä ja arvolupauksen pitämistä. Se jalkauttaa teidät kaikista houkuttelevampien yritysten joukkoon.

Yhdessä kanssanne luomme prosessit, jotka tunnistavat, viestivät ja seuraavat juuri teidän uniikkia tuotemerkkiänne – viesti kulkee sekä nykyisille että uusille työntekijöille.

Työpaikka, jossa työtoverit kokevat  ja tuntevat uniikin ilmapiirin, henkii sydämellisyyttä ja antaa energiaa.

Vahva positiivinen kuva omasta työantajasta vahvistaa sitoutumista ja rohkaisee houkuttelemaan uusia tekijöitä sekä alalle että yritykseen.

The Work Lagoon toimii kumppaninasi positiivisen työnantajamielikuvan luomisessa. 

Tutkimme työnantajamielikuvaa kyselyillä ja opastamme sen rakentamisessa alkutaipaleelta alkaen tai matkan varrella. Koskaan ei ole liian myöhäistä varmistaa, että yrityksen arvolupaus toteutuu myös työntekijöiden suhteen. Työntekijä on yhtä arvokas kuin asiakas!

Onnistu rekrytoinnissa haastavallakin alalla!

Autamme eri alojen yrityksiä parantamaan työnantajamielikuvaansa ja onnistumaan rekrytoinnissa. Tavoitteena on, että saatte valita alan parhaat tekijät itsellenne, eivätkä nämä ammattilaiset päädy kilpailijan leipiin.

Rekrytointia silmällä pitäen on aiheellista miettiä:

  • Minkälainen työnantaja haluatte olla ja minkälainen teidän työnantajamielikuvanne tällä hetkellä on?
  • Ovatko työntekijänne ylpeitä olleessaan teillä töissä?
  • Oletteko varmasti alan houkuttelevin työnantaja?
  • Osaatteko rekrytoida huiput juuri teille?

Näihin ja vastaaviin kysymyksiin The Work Lagoon löytää toimintaanne kehittäviä vastauksia. Tarjoamme uutta näkökulmaa yrityksenne tai organisaationne työnantajamielikuvan ja rekrytointiprosessin parantamiseksi.

varaa-demo-painike